Jennifer Garner: Sve bih učinila za Bena Afflecka



DA HOLIVUDSKI brakovi ne moraju nužno biti kratkog vijeka i da je moguće održati slavni brak uspješnim i nakon djece, pokazala je glumica Jennifer Garner povjerivši se američkim medijima o svome mužu Benu Afflecku. 39-godišnja Jennifer je trenutno trudna s njihovim trećim djetetom.

Par već ima dvije kćeri, šestogodišnju Violet i dvogodišnju Seraphinu, no ljubav im nije izblijedjela: "Mi ne bismo mogli živjeti jedno bez drugog i znamo koliko je bitno da to oboje cijenimo. Ben uvijek kaže da `ako nešto voliš, onda ćeš se potruditi oko toga`. On točno zna kad mi treba neka ljubavna gesta. Baš je sladak što se toga tiče. Iskreno, nema što ne bih učinila za njega jer znam da me neće uzimati zdravo za gotovo".

Glumica se jada i da joj je teško kontrolirati koliko jede u trećoj trudnoći, pa se deblja: "Moja djeca se nikad nisu prije susretala s nezdravim čokoladicama kao sad. Strašno mi se jedu. Voljela bih da sam jedna od onih zgodnih trudnica koje nose uske traperice i super izgledaju, ali ja se jednostavno debljam".

Pročitajte više