Jennifer Love Hewitt otkako je sama nosi sve dekoltiranije haljinice

OTKAKO je sama, lijepa glumica Jennifer Love Hewitt za svoja pojavljivanja u javnosti bira sve dekoltiranije haljinice. U jednoj takvoj se pojavila i na njujorškoj promociji svoje knjige "The Day I Shot Cupid: My Name is Jennifer Love Hewitt and I'm a Love-Aholic".

Iako je Jennifer nakon prekida sa Jamiejem Kennedyjem promijenila frizuru, kaže kako te dvije stvari nisu povezane. "Znam da svi misle kako nova frizura ima veze sa prekidom, ali nema. Jednostavno sam trebala promjenu frizure", rekla je 31-godišnja glumica te dodala kako joj je jedan od najdražih naslova u tabloidima posljednjih dana bio "Odrezala je tog čovjeka ravno iz svoje kose".

Jennifer kaže kako otkako je sama ima više vremena za svoje prijateljice, ali i za sebe. "Imam više vremena za posliće oko kuće. Ali i za odmor, manikuru, gledanje TV-a uz čašu dobrog vina. To je super", navela je glumica koja kaže kako se pomirila s time da ona i Jamie više nisu zajedno.

Prekid s Jamiejem za 31-godišnju je glumicu, kako je sama ovih dana kazala, "imao loš tajming" zbog promocije knjige. "Tajming je bio sve samo ne idealan. Ovo je moja knjiga o vezama i ja sam sama. Jedna od lekcija u knjizi je i ova: Dozvoli si 72 sata tugovanja nakon prekida, a onda nastavi dalje", rekla je Jennifer Love Hewitt koja je u svojoj knjizi navela i kako žene trebaju prihvatiti da muškarci uvijek gledaju druge žene.

Pročitajte više