Jennifer napušta ˝Prijatelje˝ kako bi rađala djecu Bradu

IAKO popularna šestorka za svaku epizodu popularne televizijske serije prima honorar od milijun dolara sve češće su glasine o njihovom razlazu i kraju serije.
 

Sada se oglasila Jeniffer koja tvrdi "da je donijela konačnu odluku da se posveti obitelji i postane majka", a nastavak karijere vidi pred filmskim kamerama.

Njena uloga u filmu "The Good Girl" odlično je primljena od kritičara pa bi mogla biti nominirana i za Oscara.

Jeniffer se izjasnila da je to "prava gluma" jer se u humorističkog seriji samo potrebno "kreveljiti i izvesti dobar vic".

 
Njeni kolege Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i Matthew Perry nisu se baš proslavili svojim pokušajima pred filmskim kamerama pa bi željeli i dalje primati veliku lovu u "Prijateljima" ali Courtney Cox i David Schwimmer najavljuju da će odustati od snimanja ako cijela ekipa ne bude na okupu.
 
Tako je Anistonica, koja je nedavno proglašena za jedanaestu zabavljačicu u Hollywooda, zakuhala gorku juhu producentima, ali čini se da ovoga puta misli ozbiljno.

Tabloidi su nakon sklapanja braka s popularnim Bradom Pittom već više puta pisali da je trudna, ali sada ona sama tvrdi "da će malo više raditi na tom polju".

Pročitajte više