Jennifer se razgolitila nekoliko dana prije vjenčanja

SAMO nekoliko dana prije vjenčanja s Benom Affleckom, latinoamerička diva J.Lo skinula se za W magazin (nažalost nekih, ne do kraja).

Modni direktor Joe Zee tijekom priprema za intervju i snimanje, rekao je kako želi na fotografijama vidjeti snažnu, nezavisnu, ali seksipilnu Jennifer.

U intervjuu je J.Lo izjavila kako je ona vrlo konzervativna osoba, no sudeći po fotografijama tako ne izgleda. Na izlet Bena u noćni klub osvrnula se samo nakratko. Smiješeći se rekla je kako je to za nju gotova priča.

"Ja znam što on radi. On zna što ja radim. Mi nemamo tajni", rekla je Jennifer dodavši kako je znala gdje Ben ide. Vjenčanje Jennifer i Bena održat će se u nedjelju u Santa Barbari u Kaliforniji, a J.Lo će nositi vjenčanicu poznate dizajnerice Vere Vang.

Mladenci nisu pristali da ih novinari slikaju na vjenčanju, odbivši ponudu nekih od milijun dolara. Obećali su da će jednu fotografiju objaviti.

Prema izvorima bliskih J.Lo vjenčanje će biti u stolu starog Hollywooda i njegovih princeza Grace Kelly i Audrey Hepburn.

Pročitajte više