Jessica Biel se razodjenula uoči vjenčanja s Justinom

AKO JE vjerovati tračevima, glumica i model Jessica Biel i pjevač Justin Timberlake trebali bi se uskoro vjenčati. Osim toga, kruže glasine kako je Jessica trudna, a Justin bi uskoro trebao kleknuti i zaprositi je, čemu u prilogu ide Justinovo češće obilaženje draguljarnica u posljednje vrijeme jer je u potrazi za savršenim zaručničkim prstenom, kao i za potencijalnim mjestom vjenčanja.

Par hoda od siječnja prošle godine,a prema nekima njih dvoje stalno spominju obitelj i djecu. Izvori bliski paru kažu kako 26-godišnja Jessica već duže vrijeme odbija ikakva alkoholna pića što upućuje na čuvanje trudnoće i pažnju o prehrani kako bi beba bila što zdravija. Jessica se, prije navodnog vjenčanja, bacila na snimanje editorijala, a u novom za časopis GQ pokazuje vitku figuru uz (pre)očito pomoć fotošopa, čija je velika poklonica kad se radi o golišavim fotografijama.

"Justin ima 27 godina i razmišlja o braku i djeci. Prvi put se u životu osjeća sigurnim i zato je odlučio pitati Jessicu želi li s njim provesti ostatak života".

Popularni pjevač i dalje "petlja" s Cameron Diaz?!

Prema svemu sudeći, Hollywood je poludio - glumica Jessica Alba je trudna, Scarlett Johansson je zaručena, manekenka Alessandra Ambrosio je trudna, Ashlee Simson je friško udana i trudna, Katie Holmes je majka u braku i sad Jessica Biel koja će se s Justinom Timberlakeom navodno vjenčati na otoku Mustique - riječ je, naravno, o ekskluzivnom imanju na kojemu je gostima zajamčena potpuna privatnost.

"Dovesti cijelu obitelj i sve prijatelje na taj otok košta bogatstvo, ali kad je Jessica u pitanju, Justin ne zna za štednju", rekao je tabloidu The Sun Justinov bliski suradnik. Ipak, u Hollywoodu se i dalje priča kako popularni pjevač još uvijek "petlja" s Cameron Diaz, svojom bivšom djevojkom s kojom se također trebao vjenčati.

L.V.

Pročitajte više