Jesus Luz: Oduvijek više volim starije žene

MLAĐAHNI brazilski maneken Jesus Luz nikada se nije mogao "povezati" sa ženama svojih godina.

23-godišnji Brazilac, s kojim se trenutno zabavlja kraljica popa Madonna, oduvijek je više volio starije žene. "Dok sam bio mlađi stalno sam izlazio. Praktički svaku večer s drugom ženom. Sada mi treba samo jedna cura", rekao je Jesus u intervjuu za britanski časopis Grazia. "Oduvijek sam volio biti u vezi. I oduvijek mi je bilo teško pronaći mladu curu koja je zrela, znate, u glavi. Zato izlazim sa starijim ženama", dodao je Jesus.

Govoreći o tome što neka  žena mora imati da bi mu se svidjela, Jesus je naglasio kako ljepota nije najbitnija niti jedina stvar. "Vrlo je bitno da žena ima duhovni život i da je otvorenih svjetonazora. Ljepota me privlači, ali to nije najbitnije niti sve što mi treba. Također mora biti duhovita, a ja se moram osjećati sigurno s njom. Moram joj moći vjerovati", dodao je mladi maneken.

Priznao je i kako mu je, nakon što se spetljao sa slavnom pjevačicom, karijera krenula uzlaznom putanjom. "Bilo je dobro, snimao sam za poznate časopise, radio sa slavnim fotografima i bio s kraljicom", rekao je Jesus.

Pročitajte više