J.Lo spašava sina iz naručja "opasne domine"

NOVI album latino ljepotica najavljuje provokativnim video spotom za pjesmu "Do It Well", kojeg je prošlog tjedna snimila u režiji majstora provokacije, Davida LaChapellea. Nakon španjolskog albuma, o čijoj se prodaji pojavljuju kontradiktorne informacije (mediji tvrde da je riječ o debaklu, a izdavači pišu o zavidnim tiražama), u listopadu će se na tržištu pojaviti novi CD na engleskom jeziku, baš u vrijeme kad J.Lo kreće na turneju sa suprugom Marcom Anthonyjem, za koju se pak svi slažu da je - propala.

Poznati modni fotograf i redatelj David LaChapelle osmislio je u najmanju ruku neobičan spot kojim će Jennifer Lopez najaviti novi album "Brave" - latino diva, naime, glumi majku mladića kojeg "spašava" iz sado-mazo kluba. Odjevena u pripijeni kožni kostim, latino diva ulazi u klub i vidi sina kojeg bičuje domina (?!), pa njih dvije počinju tučnjavu. Video je, najavljuje redatelj, prepun eksplicitnih scena, a uključuje žene u kavezima i druge "bizarne seksualne sklonosti". Naravno, Jen uspijeva osloboditi sina, čime završava ovaj neobični spot kojim će latino diva nedvojbeno privući pozornost.

Na snimanju spota društvo joj je pravio suprug Marc Anthony, s kojim J.Lo uskoro kreće na zajedničku turneju. Prema trenutnim informacijama, prodaja ulaznica ide slabo, ali poznati par zbog toga nema namjeru odustati od projekta.

D.K.

Pročitajte više