Odabrani filmski parovi s najmanje "ljubavne kemije"

Odabrani filmski parovi s najmanje "ljubavne kemije"

DESETAK tisuća britanskih ljubitelja filma odabralo je najgore filmske parove, tj. ljubavne dvojce koji su nedostatkom kemije doprinijeli neuspjehu filma i lošim kritikama, a najgori od najgorih su Natalie Portman i Hayden Christensen, čiji je nedefinirani odnos u "Ratovima zvijezda" iživcirao i najveće fanove popularne znanstveno-fantastične filmske sage.

Romansa kraljice Amidale i Anakina Skywalkera, točnije, Natalie Portman i Haydena Christensena, u filmu "Ratovi zvijezda: Klonovi napadaju" proglašena je najiritantnijom ljubavnom vezom na velikom platnu, i po mišljenju većine britanskih filmofila koji su sudjelovali u velikoj anketi uvelike je doprinijela lošim kritikama koje je film dobio. Slijede ih Jennifer Lopez i Ben Affleck u filmu "Gigli", totalnom debaklu koji je svojedobno proglašen jednim od najgorih visokobudžetnih ostvarenja u filmskoj povijesti.

Keira Knightley i Orlando Bloom u "Piratima s Kariba" živcirali su britanske gledatelje toliko da im dodijele treće mjesto ove top liste, a na četvrtom mjestu našli su se Madonna i Adriano Giannini, koji su za uloge ljubavnika u "Valovima sudbine" već dobili porazne kritike, a gledanost filma bila je ispod svakih očekivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevelika razlika u godinama između Catherine Zete Jones i Seana Conneryja u filmu "Klopka" zasmetala je filmofilima pa su im dodijelili peto mjesto, a na listi su se još našli Hugh Grant i Andie MacDowell u filmu "Četiri vjenčanja i sprovod" te Kate Beckinsale i Ben Affleck (jedini koji se dvaput spominje na ovom nepopularnom popisu) za uloge u "Pearl Harbouru".

Autore ankete iznenadio je podatak da su Heath Ledger i Jake Gyllenhaal u filmu "Planina Brokeback" dobili samo pet posto glasova i nisu ušli na listu najiritantnijih ljubavnih parova, što je u potpunoj suprotnosti s napisima koji su svojedobno pratili izlazak ovog Oscarima ovjenčanog kino hita.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara