Joan Rivers nakon incidenta: Da, psovala sam i jebeno mi je žao

POZNATA američka glumica, voditeljica i komičarka Joan Rivers ispričala se zbog psovanja u live prijenosu britanskog talk showa "Loose Women". Joan je nakon incidenta tijekom reklama izbačena iz studija jer je, nesvjesna činjenice da je to bio prijenos u živo, australskog glumca Russella Crowea nazvala "jebenom šupčinom".

Joan Rivers gostovala je na britanskom talk showu "Loose Women", koji se inače prenosi uživo, a kada je jedna od voditeljica upitala kako joj je bilo intervjuirati poznate holivudske osobe, Joan je izjavila: "Uživam u tome raditi, sve dok su moji sugovornici ugodne osobe. Ali kada razgovarate s nekim poput Russella Crowea, poželite se okrenuti prema kameri i na sav glas reći, pripremite se da ovo izrežete iz snimke, da je Russell Crowe jebeno govno", rekla je Joan očekivajući da će producenti njezinu izjavu izrezati iz snimke nakon čega su je začuđene voditeljice upozorile da je to live emisija te da su njezine riječi upravo čuli milijuni gledatelja.

"I dalje smatram da je Russell Crowe šupčina"

Jedna od voditeljica odmah nakon ovog incidenta se za nemili događaj ispričala, nakon čega su uslijedile reklame tijekom kojih je Joan izbačena iz studija sa napomenom da se tamo više nikada ne pojavljuje. "Svim našim gostima prethodno napomenemo kako je ovo emisija koja se prikazuje uživo te da zbog toga pripaze i da ne koriste neprimjeren rječnik. Još se jednom želimo ispričati svim našim gledateljima zbog ovoga što se dogodilo", izjavio je glasnogovornik tog showa.


"Nitko mi nije rekao da je ovo reality show i da će me zbog ovakve greške s njega izbaciti. Da, psovala sam i zbog toga mi je jebeno žao", rekla je Joan, te dodala kako je voditeljicama poslala pismo u kojem se još jednom ispričala. "Drage moje dame sa showa Loose Woman, jako mi je žao što sam vam pokvarila show i molim vas da prihvatite moju ispriku. Voli vas Joan Rivers. P.S. Danas sam pregledala snimku emisije na kojoj sam gostovala i u kojoj sam izrekla one riječi o Russellu Croweu, i moram priznati da i dalje mislim kako je on šupčina", napisala je Joan u pismu isprike, koja je unatoč svemu sretna što su je izbacili iz emisije.

"Odjebali su me i presretna sam zbog toga. Ovim se poslom bavim već 40 godina i primila sam mnoštvo nagrada, pohvala i zasluga, no nikada me nitko nije otjerao iz neke emisije. Sada, nakon što se to dogodilo, moja je karijera potpuna, što još da tražim od života kada sam dobila sve?", rekla je Rivers, poznata po svom neuobičajenom humoru u kojem jako često "sprda" samu sebe, i dodala: "Svi su čuli što sam rekla, ali to zapravo nije strašna stvar. Riječ 'jebote' svi su čuli i u filmu Seks i Grad, pa nikome nije bilo ništa. To je uobičajena riječ".

K.H.

Pročitajte više