Jodie Marsh otišla korak predaleko?

AKO je suditi prema vijestima koje dolaze iz Londona, Jodie Marsh je na korak od uhićenja – samo je pitanje hoće li razlog biti golotinja u javnosti ili uzimanje droga.

Londonska je policija preko vikenda provela raciju u zloglasnom klubu Trap, smještenom u Sohou. Klub Trap je mjesto u koje, prenosi Guardian, izlazi većina novopečenog engleskog jet seta – članovi umjetno stvorenih teen pop bendova i britanske silikonske jetseterice poput Jordan, Abi Titmuss i Jodie Marsh.

Jodie je neslužbeno proglašena "kraljicom kluba Trap", u kojem su tajni agenti Scotland Yarda mjesecima svjedočili otvorenoj prodaji i konzumaciji droge. Uprava kluba nije učinila ništa kako bi to spriječila, zbog čega je klub zatvoren nakon racije provedene tokom vikenda.

Policija tvrdi kako se od droga u disko klubovima ne može pobjeći, ali i kako je u klubu Trap mladim ljudima bilo nemoguće stići od ulaza do glavne prostorije a da im netko ne ponudi drogu, pa su se odlučili na "tvrđi" pristup.

Iako nije vjerojatno da je sama Jodie povezana s preprodajom droge u klubu Trap, anonimni očevici tvrde da su ju vidjeli u Trapu kako otvoreno konzumira drogu.

Policija ju gotovo sigurno neće uhititi zbog toga, ali nastavi li se u javnosti pojavljivati odjevena kao na partyu održanom u Londonu prije par dana (naslovna fotografija), mogla bi biti uhićena zbog golotinje u javnosti.

Pročitajte više