Jodie Marsh zaprosila 19-godišnjaka

IAKO Jodie ne odaje tip djevojke koja se želi skrasiti i uploviti u bračnu luku, sama je to predložila. Starleta je zaprosila svog devetnaestgodišnjeg dečka i on je, naravno, pristao.

26-godišnja starleta zaprosila je repera Kenzia iz grupe Blazzin Squad za vrijeme odmora na Barbadosu.

"Predložila sam mu brak jer mi je oduvijek bila želja udati se iz hira. Kenzie se odmah složio tako da smo pronašli župnika, svjedoke i sve potrebno." - objasnila je svoje planove Jodie.

"Sve je bilo spremno za vjenčanje i ja sam odlučila javiti svojim roditeljima sretnu vijest, ali majka se rasplakala i molila me da to ne učinimo bez njene nazočnosti. Nisam joj mogla slomiti srce zato što sam ja jedinica i to ne bismo mogli ispraviti." - dodala je.

Par inače živi s njenim bogatim roditeljima u Brentwoodu u Engleskoj, a kada se radi o detaljima veze, Jodie nije bila škrta na riječima: "Imamo nevjerojatan seksualni život. Njemu je tek 19., ali prilično je iskusan za tinejdžera, a i ja sam ga naučila par stvari."

"Na početku naše veze seks nam je bio strahovito važan. Ja sam željela seks u javnosti, seks ispred kamere, zapravo, sve.", podijelila je svoje "porive" Jodie Marsh.

Pročitajte više