Johnny Depp na poklon dobio portret na kojem piše "Nikad više nećeš vidjeti moje oči"

Screenshot: Twitter

SCOTT GREENWOOD, umjetnik koji je naslikao portret Johnnyja Deppa i poklonio ga glumcu, podijelio je na svom Twitteru snimku susreta uz riječi: "Moja viralna slika došla je do Johnnyja Deppa! Hvala vam svima, ne bih to uspio bez vas."

U videu se vidi Depp iskreno oduševljen ovim umjetničkim djelom. "Ovo je ludilo, vide se i najsitniji detalji", komentirao je glumac. Obojica su zahvalila fanovima bez kojih, kako je rekao i Depp, "ništa od ovog ne bi bilo moguće".

Greenwood je napisao i da je Johnny najsimpatičniji čovjek kojeg je upoznao te da je kasnije potpisao nekoliko umanjenih printova slike. "Johnny je pokazao da cijeni moj rad, on je doslovce najdraži čovjek kojeg sam ikad upoznao, baš je divan!" napisao je umjetnik u komentaru.

Prije otprilike tjedan dana Greenwood je na Twitteru objavio prvi video u kojem objašnjava koji je smisao fotke. U pozadini portreta, na kojem je Depp prikazan zatvorenih očiju, piše "Pravda" i "Nikad više nećeš vidjeti moje oči". To je Depp rekao Amber Heard, nakon čega je nijednom u sudnici nije pogledao, objasnio je slikar.

Pročitajte više