Johnny Depp uznemirio izjavom: Dok poziram ispred fotoaparata, osjećam se kao da me siluju

JOHNNY DEPP podigao je buru svojom izjavom kako je fotografiranje za njega poput silovanja. Zgodni glumac je tijekom fotosessiona za Vanity Fair progovorio o nekim stvarima koje ga muče čitav život, a zaključio je i da je za njega poziranje ispred fotoaparata poput silovanja. "Osjećam se kao da me siluju. Čudno mi je to, baš čudno. Kad trebam pozirati, osjećam se glupo i bezvezno", priznao je Depp.

Dok se Johnny sa snimanjima muči, žene diljem svijeta presretne su kada vide svog ljubimca u nekom od rijetkih editorijala. Njegova izjava podigla je na noge svjetsku organizaciju za žrtve silovanja i incesta "The Rape And Incest National Network (RAINN)". Njihova glasnogovornica poželjela je susresti glumca i objasniti mu neke stvari kako više ne bi govorio gluposti.

"Fotografiranje ponekad narušava nečiju intimu, ali ono se nikako ne može usporediti sa silovanjem. U SAD-u je svake dvije minute netko silovan. Htjeli bismo informirati gospodina Deppa o stvarnom iskustvu ljudi koji taj događaj i danas pokušavaju preboljeti. Možda bi nam i sam mogao pomoći", izjavila je glasnogovornica udruge Katherine Hull. Johnny je odmah reagirao i rekao kako su njegove riječi izvučene iz konteksta.

Pročitajte više