Jole za Index otkrio: Čekamo treće dijete, volio bih dobiti sina, ali zdravlje je najbitnije



JOŠKO ČAGALJ JOLE priznao je u razgovoru za Index da će početkom sljedeće godine postati tata po treći put. Njegova supruga Ana u drugom je mjesecu trudnoće, a zbog prinove su svi presretni. "Da, istina je, prije par dana smo saznali za trudnoću, što da kažem, presretni smo. Ana je trudna dva mjeseca", kroz smijeh nam je otkrio dobro raspoloženi Jole. Nakon dvije kćerkice, Eme i Ive, Jole bi volio dobiti sina, no spol mu je ipak, kaže, najmanje bitan.

"Volio bi imati i sina, ali želje su jedno, a priroda drugo, zdravlje je najbitnije"

"Imam dvije kćeri, volio bi dobiti sina, ali nije bitno i da dvije kćeri još dobijem. Puno se bavim humanitarnim radom i svega sam se nagledao, najbitnije je da je dijete živo i zdravo i da jednog dana bude sretno i zdravo. Volio bi, hvala Bogu, kao i svi, imati i jedno i drugo, ali želje su jedno, a priroda drugo. Što Bog da, bit će, a ponavljam još jednom, nije mi spol bitan", komentirao je popularni glazbenik.

"Volim imati vremena za prijatelje i obitelj, večeru i bevandu"

Svojim kćerkicama su Ana i Jole saopćili da će dobiti brata ili sestru, a curice su presretne. "Da, još su malene, ali ajde Iva već uskoro ima pet godina pa već razumije da mama sad ne smije nositi teške stvari i već joj pomaže. Već govore kako tu spava mali braco ili seka", kazao je Čagalj. Ljeto provodi s obitelji i prijateljima. "Ne volim raditi stalno, volim imati vremena za obitelj i prijatelje, da dođu i da napravimo večeru, popijemo bevandu", zaključio je Jole. A očito je da Jole ima jako puno razloga povremeno nazdraviti bevandom, jer osim uspješne karijere ima i veliku te sretnu obitelj.

Pročitajte više