Jordan izbačena iz reality showa

NEKADAŠNJA manekenka zaslužna za postojanje termina "silikonski jet-set" izbačena je iz reality showa "I´m a celebrity... get me out of here!", ali tek nakon što su je ostali sudionici showa dobro izmasirali.

Reality show koji se snima u australskoj pustoši ostao je bez vjerojatno najpoznatije natjecateljice, bivše manekenke i omiljene mete britanskih tabloida, Katie Price alias Jordan.

Jordan je zadnjih par dana snimanja showa provela u stalnom očijukanju s nekadašnjom australskom pop zvijezdom Peterom Andreom, što se vjerojatno nije svidjelo milijunskom auditoriju koji prati "I´m a celebrity..."

Ipak, prije napuštanja showa Jordan je gledateljima priredila jedinstven spektakl - skinula se samo u minijaturne roze tanga gaćice i zamolila ostale natjecatelje da ju dobro izmasiraju.

Muškim natjecateljima taj zadatak nije naročito teško pao, ali ni taj trik nije pomogao Jordan da ostane u showu.

Jordan je prema kladioničarima bila glavni favorit za osvajanje showa, pa su oni dobro zaradili na njezinom odlasku sa snimanja.

No, ne čini se da je Jordan naročito pogođena izbacivanjem iz reality showa, budući da je odmah nakon odlaska novinarima izjavila kako "jedva čeka odlazak u shopping".

Pročitajte više