Jordan privukla 11 milijuna gledatelja pred televizijske ekrane

PRODUCENTI reality showa "Im A Celebrity..Get Me Out Of Here" sigurno nisu požalili honorar od 100.000 funti silikonskoj ljepotici koja im je omogućila rekordnu gledanost.

Od deset poznatih engleskih osoba Jordan se izborila za dvostruko veću lovu od ostalih učesnika, ali svojim najavama o skidanju u džungli izazvala je ogromno zanimanje.

Tko bi rekao da će se jetseterica iz engleskih noćnih klubova dobro snaći u opasnoj šumi i nadvladati strah od prisutnih zmija i brojnih kukaca.

Iako su organizatori "pripremili" natjecateljima samo neotrovne zmije i pauke trebalo se suočiti s nimalo ugodnim stanovnicima džungle, a Jordan je svoj prvi zadatak pred kamerama tako dobro obavila da je svojoj ekipi priskrbila deset besplatnih obroka.

Najveću pažnju gledatelja ipak izazivaju njene seksi avanture s muškim partnerima u programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su joj već ispipali silikonske grudi, a pomalo ostarjeli pjevač Peter Andre uz zagrljaj joj je predložio i vođenje ljubavi.

Od seksa nije bilo ništa jer se još uvijek nabildani gospodin zeznuo priznanjem da ima malu muškost i time izgubio svaku šansu kod Jordan.

Ona je brzo odbila njegov poziv na kupanje uz obrazloženje da bi gledatelji pomislili kako su obavili "onu stvar" ispod vode.

Andre je nije uspio ni nagovoriti na skidanje jer mu je objasnila da je već toliko puta uslikana gola da bi to sada "bilo dosadno" i predložila njemu da skine odjeću pred kamerama. Iz ranije navedenog razloga on je to glatko odbio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara