Jordan se već počela skidati u džungli

PROJEKT "I'm a celebrity... Get me out of here!" sigurno će biti najseksi reality show do sada, a producenti vjeruju da će čak uspjeti snimiti vođenje ljubavi prisutnih zvijezda.

Glavna atrakcija od deset poznatih engleskih ličnosti svakako je silikonska Jordan koja je već najavila da će pred kamerama pokazati svoje obnažene ogromne grudi, a za početak se skinula u mini tanga gaćice.

Pri prvom slikanju Lord Brocket odlučio je osjetiti kako izgleda pipanje umjetnih grudi, a jetseterica je pri tome ostala mrtva hladna.

Ona, bivša "Atomska mačkica" Kerry McFadden i Alex, supruga višeg nogometaša i pijanca Besta, razočarane su što su tek na licu mjesta saznale da su ih odveli u kišne šume gdje neće biti previše prilike za sunčanje u bikini kostimima ili bez njih.

Pri dolasku učesnici su trebali učiti metode preživljavanja u džungli, ali to im je brzo dosadilo pa se sve svelo na zafrkanciju. Jordan je listala neki magazin za muškarce, a kada su je ostarjeli dečki upitali ima li njenih golišavih slika u njemu uz smijeh je odgovorila da "samo gleda konkurenciju".

Kada se pri paljenju vatre bez šibica tražila osoba koja će puhati u žeravicu opet je na scenu stupila silikonska ljepotica jer "ona ima najveća pluća".

Show je već izazvao veliko zanimanje, a pisanja tabloida kako su Jordan zabranili da sa sobom ponese vibrator, samo pogrijavaju dodatnu medijsku vatru.

Pročitajte više