Još dva dana do zajedničkog koncerta Belana i Bana na Murteru

ZA DVA dana dvojica će rock velikana, Neno Belan i Marijan Ban, održati zajednički koncert na Murteru u okviru festivala Murter Open Air. U srijedu, 21. srpnja, na Čigrađi, jednoj od najljepših uvala na Jadranu, sprema se velika fešta uz velike hitove tog neponovljivog dvojca.

Karizmatični Marijan Ban glazbena je legenda Dalmacije i Hrvatske, dobitnik Porina te jedan od najpoznatijih i najslušanijih domaćih autora čiji glazbeni senzibilitet karakterizira mediteranski štih. Činjenicu da njegova popularnost ne jenjava kroz godine potvrđuju i brojni bezvremenski hitovi poput "Di si ti", "Morska vila", kao i preko 2000 koncertnih nastupa u 22 godine.

Murterom će odzvanjati romantični zvukovi Mediteranskog rocka

Neno Belan višestruki je dobitnik ovogodišnjeg i prošlogodišnjih Porina. Autor niza hitova, Neno je pokazao kolika je njegova autorska i izvođačka moć. Pronašavši već na samom početku karijere karakteristični glazbeni stil uronjen u tradicionalnu američku rock glazbu pedesetih, engleski pop šezdesetih i talijansku kanconu, inspiraciju je pronašao u mediteranskom podneblju, pretvorivši tu mješavinu glazbe šezdesetih i dalmatinskih pjesama u jedinstveni pojavu domaće glazbe. Koncertu u na Murteru Belan se veseli te obećava da će dati sve od sebe kako bi se te večeri svi dobro proveli.

Svi ljubitelji romantičnog zvuka mediteranskog rocka pozvani su 21. srpnja u uvalu Čigrađu gdje Belan i Ban garantiraju neopisivu atmosferu uza svoje najljepše pjesme. Cijena ulaznica u pretprodaji je 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Ulaznice potražite na prodajnim mjestima: Lantana bar, Turistička zajednica Murter, Dallas Music Shop Šibenik, te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Na Murter stižu i TBF, Let 3, (Ne)normalni Balašević i Marusha

U okviru Murter Open Air festivala nastupaju i druge zvijezde. (Ne)normalni Balašević publiku će zabavljati 1. kolovoza, dok će 5. i 6. kolovoz biti rezervirani za Murter Rock Fest na kojem nastupaju Let 3 i TBF. Gosti koji kupe ulaznicu za Rock fest moći će besplatno kampirati. 14. kolovoza Murterom će vladati DJ Marusha, a ljetni party na Murteru obećava još mnoge goste iznenađenja, nagradne igre i cjelodnevne svirke.

 

Pročitajte više