Joško Lokas o "najnezahvalnijoj ulozi": Morat ću ozbiljno popričati s Tarikom...

Video: Index

NA MJESTU voditelja "Potjere" od ove jeseni gledat ćemo Joška Lokasa umjesto Tarika Filipovića koji se vraća u vrući stolac kviza "Tko želi biti milijunaš?".

Joška smo sreli na predstavljanju jesenske sheme HRT-a te popričali s njim o tome kako se snašao u novoj ulozi. Priznao nam je da mu nije bilo lako zamijeniti Tarika.

"To je najnezahvalnija uloga u životu koje sam se mogao prihvatiti i morat ću s Tarikom ozbiljno porazgovarati zašto me nagovorio na to", našalio se Joško i nastavio: "Nakon valjda milijardu emisija koje je on snimio, otišao je u 'Milijunaša', netko je morao raditi ovo, mene je dopao taj vrući krumpir..."

"Već smo snimili oko 20-ak emisija, meni je bilo najbitnije - nemoj povrijediti igru, a ovo će ostalo sve doći. Posao je kao i svaki kviz do sada, međutim uvijek vam je lakše da vi otvorite s nultom emisijom, a ja sad imam to da 800. i neku nakon Tarika, ali mislim da ide sve ok", rekao je Lokas.

Progovorio je i o svojoj novoj seriji, koju je snimao u zadarskom zaleđu, ali i o odnosu s lovcima iz "Potjere". Što nam je sve rekao, pogledajte u videu.

Pročitajte više