Justin Timberlake ponovo kao školarac

NAKON što su mu odstranili kvržice iz grla, liječnici su popularnom pjevaču zabranili svaki govor. No, Justin se snašao i po cijeloj je kući postavio školske ploče kako bi s poslugom i gostima mogao komunicirati ispisivanjem poruka kredom.

Pod utjecajem svoje partnerice Cameron Diaz, i on bi jednog dana želio postati hollywoodska zvijezda. Za sada se, zahvaljujući Cameroninoj ulozi u "Shreku" u kojem sinhronizira princezu Fionu, Justin ogrebao "samo" za glasovnu ulogu kralja Arthura.

Svoje glumačke sposobnosti pokazat će u filmskoj verziji života pjevača Eltona Johna, a navodno se već izborio i za neke promjene u scenariju. Pop pjevač je tražio da se ubaci što više "divljih" scena s raskalašenih Eltonovih zabava iz 70-tih godina, koje su bile ispunjene seksom i drogom.

Odluče li se jednog dana hollywoodski producenti snimiti film o Justinu, u scenariju sigurno neće izostati scena kakve je on poželio snimati u film o Eltonu Johnu.

Da je tome tako svjedoči njegov famozni duet s Janet Jackson kojoj je Justin pred milijunima šokiranih TV gledatelja otkrio golu dojku.

Pročitajte više