Kad vidite što ovaj Splićanin iznajmljuje ultrašima, bit ćete sretni što niste turist

Screenshot: Air Bnb

STIGAO je vikend Ultre, što znači da su se otvorila vrata najmanjih i najmračnijih prostora u Splitu, koji čekaju turiste željne zabave i ne tako luksuznog smještaja.

Ovih se dana na oglasnicima mogu pronaći zaista svakakvi oglasi za smještaj u Splitu, pa je tako i stanoviti Ivica odlučio iskušati svoju sreću s partijanerima i pokušati iznajmiti smještaj preko Air Bnb-a.

On je u jednu prostoriju uspio ugurati 16 (slovima: šesnaest) kreveta različitih oblika i veličina. Na njih je postavio različite komplete posteljina te iznad njih stavio ogromno ogledalo kako bi prostorija (ako je to uopće moguće u ovoj situaciji) izgledala veće.

Ubacio je i nekoliko stolova i stolica te pokoji noćni ormarić. Kuhinja je opremljena u sličnom stilu, maleni promotivni hladnjak, pećnica te široka metalna ploča s pločama za kuhanje i sobnom lampom, ako turisti ogladne u noćnim satima.

Kupaonica izgleda baš onako kako je i zamišljate - bez tuš kabina ili bilo kakvih zavjesa koje bi vas zaštitile od znatiželjnih pogleda dok se tuširate. Najbliža plaža nalazi se pet kilometara od objekta.

Ivica za smještaj traži 201 kunu po noćenju, a u naslovu turistima poručuje: "Dobrodošli na Ultru..."

Cijeli oglas možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više