Kakva mama, takva kćerka: Suri Cruise ispijala kavu u novim štiklicama

IAKO je Tom Cruise na glasu kao strog i konzervativan otac, čini se da nisu sve glasine uvijek istinite barem ako je suditi prema posljednjim fotografijama njegove kćeri Suri. Naime, odjevena u haljinicu i s novim parom štiklica na nogama, Suri je prošetala Bostonom u ruci držeći popularnu kavu iz Starbucksa. Iako se u plastičnoj čaši  vjerojatno nije nalazila kava već neki slatki napitak primjeren za djecu njezine dobi, američki mediji svejedno su popunili sve novinske stupce, šokirani ponašanjem trogodišnjakinje.

Katie je upisala Suri u katoličku školu

Također, posljednjih dana u medijima se spominje priča o nesuglasicama između njezinih roditelja, Toma i Katie, koji se nisu mogli dogovoriti gdje da školuju svoju mezimicu. Ipak, dogovor je pao i Suri je buduća polaznica katoličke škole, što je još jedan od dokaza da Tom Cruise ne vodi glavnu riječ u kući.

Podsjetimo, dok je on navijao da mu kći ide stopama scijentologije, čiji je on poklonik dugi niz godina, Katie, koja je odrasla u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, ostvarila je svoj cilj i upisala kćer u katoličku školu, namijenjenu predškolskom odgoju.

Pročitajte više