Kanye dao naslutiti da je varao Kim pa nju optužio za preljub sa slavnim reperom

Screenshot: YouTube

MAHNITANJE Kanyea Westa na Twitteru ne prestaje. Danas je objavio da se već neko vrijeme pokušava razvesti od Kim Kardashian.

"Pokušavam se razvesti otkad se Kim susrela s Meekom Millom u Waldorfu oko reforme zatvorskog sustava", napisao je West u poruci, bez daljnjeg objašnjenja.

Kim Kardashian već neko vrijeme aktivno radi na reformi zatvorskog sustava i snima dokumentarac na tu temu.

Ipak, prije toga je dao naslutiti da je on taj koji nije bio sto posto vjeran reality zvijezdi. Na predizbornom skupu pričao je kako su on i Kim planirali izazvati pobačaj kad je ona prvi put zatrudnjela.

"Nisam bio muškarac za jednu ženu, bio sam s različitim curama i sve", priznao je prije nego je ispričao da ga je Kim nazvala plačući i vrišteći kad je saznala da je trudna.

Nakon bizarnog skupa prebacio se na Twitter.

"Kim je htjela doletjeti u Wyoming s liječnikom kako bi me zaključala kao u filmu Get Out jer sam plakao na skupu zbog toga što sam spasio život svoje kćeri", napisao je reper.

Obratio se i Kris Jenner, menadžerici obitelji Kardashian.

"Kris, nemoj se igrati sa mnom. Ta lažna smirenost ti nije dopuštena oko moje djece. Kunem se u život vlastite djece da Northina majka nikada neće prodati njezinu snimku seksa. Kunem se u život vlastite djece da se North nikad neće fotografirati za Playboy. Na ranču sam, dođite po mene", napisao je West.

Potom je te objave obrisao. Kim zasad ništa nije komentirala, iako je njeni fanovi na društvenim mrežama mole da se oglasi.

>>Kaos kod Kardashiana: "Kim je potpuno slomljena, Kanye je sad prešao granicu"

Pročitajte više