Kanye West objavio video s obitelji, fanovi komentiraju promjenu njegovog imidža

Foto/Video: Instagram/Twitter

ČINI se kako se Kanye West odlučio posvetiti svom zdravlju i obitelji te su obiteljski otputovali na odmor u Dominikansku Republiku. 

Reper je na svom Twitteru objavio i video u kojem pleše s kćerkicom North. Vidno raspoloženi Kanye iskočio je iz golferskih kolica te je zaplesao uz remix pjesme Friday Rebeke Black. Uskoro mu se pridružila i North te su nasmijani nastavili plesati. Američki mediji navode da smijeh koji se čuje u pozadini pripada Kim.

Korisnici Twittera komentirali su novi izgled glazbenika, koji je obojio svoju kosu u plavo. Neki tvrde da je Kanye to učinio po uzoru na religioznu pjesmu u kojoj jedan dio govori o posvjetljivanju kose.

"Posvijetlio sam kosu svaki put kad sam bio blizu smrti", dio je pjesme Jesus is King.

"Kanye i Kim odlučili su zajedno otputovati kako bi riješili probleme u braku. Kim je iscrpljena baveći se poslom, djecom i Kanyeovim bipolarnim epizodama", otkrio je za People neimenovani izvor.

Podsjećamo, Kanye West je nakon predizbornog skupa na kojem je plakao, govorio o pobačaju i drugim nepovezanim stvarima na Twitteru optužio Kim da ga je prevarila te napisao da se godinama pokušava razvesti od nje. 

Pročitajte više