Kardashianke su na Met Gali bile božanstvene, no nekad nisu tako izgledale

Foto: Guliver Image/Getty Images

OVOGODIŠNJA Met Gala apsolutno je bila u znaku sestara Kardashian-Jenner.

Dok je najstarija Kim zabljesnula u haljini Thierryja Muglera koja se izrađivala čak osam mjeseci, njene dvije mlađe polusestre izabrale su raskošne haljine modne kuće Versace.

Embed from Getty Images

Osim haljina bilo je nemoguće ne primijetiti njihova savršena lica i tijela, a plastični kirurg Benji Dhillon tvrdi da su dame legle na kirurški stol kako bi izgledale tako kako izgledaju.

Embed from Getty Images

"Kardashianke su možda osobe koje se najviše povezuje s plastičnim operacijama i nekirurškim procedurama. Kylie Jenner je osoba koja je među masama popularizirala filere za usta te je znatno utjecala na mlade generacije žena koje sad sve više traže razne estetske zahvate. Uz teški make-up, očiti su i nekirurški tretmani kojima se podvrgnula. Poznato je da posljednjih godina stavlja filere u usta. Iako ih je navodno lani izvadila, vjerojatnije je da izvadila i stavila manje kako bi joj Kupidova linija bila manje izražena. Vjerojatno ima dermalne filere u obrazima, a očito je i da je povećala grudi", nabraja doktor Dhillon.

Uvjeren je i da se njena sestra Kendall, inače supermodel, popravila uoči velike svečanosti.

Embed from Getty Images

"Kendall se smatra najprirodnijom u obitelji, no posljednjih mjeseci očito je da i ona ima filere u ustima. Iako je godinama izbjegavala razne zahvate, sad se vidi da joj se povećao volumen gornje usnice. Moguće je da joj je ubrizgan botoks u gornju polovicu lica jer joj je čelo jako glatko."

Kad je riječ o Kim, doktor je nabrojao malo više toga..

"S obzirom na to da ima 38 godina, vjerojatno je bila na botoksu kako bi izgledala mladoliko. Vjerojatno ima i dermalne filere u obrazima kako bi postigla taj konturirani izgled te filere u usnama", uvjeren je.

Embed from Getty ImagesEmbed from Getty Images

Pročitajte više