Karleuša nakon afere objavila koliko će joj muž zarađivati

Foto: Instagram

JELENA KARLEUŠA (40) na sve načine pokušava dokazati da je u njenom braku sa šest godina mlađim nogometašem Duškom Tošićem sve u redu. 

Osim što je objavila fotografije nastale posljednjih dana u Kini, pohvalila se i milijunskim ciframa koje će Tošić dobiti na temelju ugovora potpisanog u Kini.

Turbofolk pjevačica podijelila je članak u kojem stoji da je Duško dobio ugovor od 8.500.000 eura, a koji bi vrijedio do kraja 2021. Prema pisanju srpskih medija, Tošić trenutno zarađuje 5.800.000 eura po godini.

Stranica Celebrity Net Worth navodi da Karleušino bogatstvo iznosi 40 milijuna dolara.

"Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene obitelji, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka šuti", napisala je jučer na Instagramu povodom afere koja je nastala nakon što su u javnost izašle eksplicitne fotografije na kojima je navodno ona.

"Za kraj, apelirat ću. Ne stavljajte mi djecu na naslovne strane. Ne koristite moju djecu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji....", napisala je u objavi koju je kasnije obrisala.

Pročitajte više