Kasno se je**nom kajati

POZNATA narodna uzrečica može se primijeniti na švicarskog suca koji je izbacio Englesku s Eura 2004 nepriznavanjem gola Sola Cambela u posljednjim minutama utakmice.

 Poduzetnik, kojeg su engleski tabloidi prozvali "bankarom koji nas je pokrao", navodno se odmah nakon utakmice ispričao izborniku engleske reprezentacije Svenu Goranu Erikssonu, ali bilo je kasno za bilo kakav ispravak.

Oni trezveniji tvrde da Engleze nije zaustavio sudac, već njihova glavna zvijezda David Beckham koji je na Euru 2004 igrao očajno. Promašio je čak dva jedanaesterca u odlučujućim trenutcima i jedva se vukao po terenu. Psiholozi tvrde da nije riječ o njegovoj fizičkoj spremi, već o mentalnom sklopu koji je narušen poznatom seksi aferom i prepirkama sa suprugom koja bi se iz Madrida s djecom htjela vratiti kući u Englesku.

Sudac koji je nas oštetio u utakmici s Francuzima nije nam se ispričao, ali je i on poput Švicarca dobio nogu s Eura 2004 i teško da će njih dvojica ponovo suditi na velikim natjecanjima. Slaba utjeha i nama i Englezima.

Pročitajte više