Kate Moss dobila nogu od kuće Agent Provocateur zbog mlađeg modela

ZBOG četrnaest godina mlađe manekenke Alice Dellal, supermodel Kate Moss lakša je za milijun dolara, jer su iz modne kuće donjeg rublja Agent Provocateur nakon dvije godine suradnje odlučili kako je vrijeme da potraže novo i svježije lice. Tad je uletjela Alice, manekenka za kojom su već poludjeli vrhunski dizajneri Vivienne Westwood i Calvin Klein.

"Svi su zaprepašteni. Kateine fotografije su odlično prihvaćene u svijetu, ali dizajneri misle da bez obzira na mega uspjeh moramo krenuti dalje i uvoditi novitete. Žele novo lice koje će osvježiti njihovu kampanju, a prva koja se našla na popisu je upravo Alice", priopćili su iz kuće Agent Provocateur.

Kate Moss najviše voljela Agent Provocateurove haltere

34-godišnji model Kate Moss za engleski brand donjeg rublja radi već dvije godine, međutim, prema idejama dizajnera te kuće, zamijenit će je 20-godišnja djevojka brazilsko-britanskih korijena Alice Dellal koja je prošlog tjedna već odradila probna snimanja. Konačan rezultat oduševio je dizajnere za brand Agent Provocateur Josepha Corréa i Serenu Rees, koji su odlučili kako je lijepa Alice idealna kao njihovo novo lice za nastavak kampanje "Donje rublje za mladenke". Iako mladenku zamišljaju kao nježnu ljepoticu iz bajke, Alice im se svidjela, jer je upravo takva bez obzira na napola obrijanu glavu i piercing u nosu. Upravo zbog toga što Alice ne odustaje od punk stila, koji je prema nekima prenametljiv za manekenku, a prema nekima savršen, jer joj daje zanimljivu i neobičnu osobnost kakva se u posljednje vrijeme traži na pistama diljem svijeta.

Alice Dellal u vezi s najmlađim sinom princeze Karoline od Monaka?

Dellal je već snimila nekoliko kampanja za donje rublje i to za modnu kuću Pussy Glamore. Neko se vrijeme povezivala s Jamesom Jaggerom, sinom Micka Jaggera i Jerry Hall, koja je porekla kako su njih dvoje išta imali zajedničkog osim što su stari prijatelji. Alice Dellal kćer je brazilskog supermodela Andree Dellal i britanskog milijunaša Guya Dellala, razapeta između života u Londonu i Rio de Janeiru. Dosad je povezivana s mnogim muškarcima, a zadnji se spominje 20-godišnji Pierre Casiraghi - najmlađi sin princeze Karoline od Monaka i njezinog drugog supruga Stefana Casiraghija.

Moss, kojoj je kampanja za ovaj brand jedna od najpoznatijih u karijeri, o tom je donjem rublju rekla kako je to "najseksi rublje koje je ikad nosila, jer voli njihovu estetiku i pažnju koju obraćaju na detalje, pogotovo kad se radi o halterima".

L.V.

Pročitajte više