Katy Perry naljutila obožavatelje jer je na Twitter postavila golišavu sliku maloljetnice

KATY PERRY navukla je bijes svojih sljedbenika na popularnom Twitteru nakon što je na popularnom društvenom servisu postavila golišavu fotografiju nadolazeće glazbene zvijezde Sky Ferreire te je napisala za nju da je svježe meso. Na spornoj fotografiji mlada djevojka je gola, a pažljivo smještena boca vode čuva njezinu čednost.

Budući da je Perry sliku komentirala na prilično nepristojan način, nekolicina njezinih vjernih obožavatelja naljutili su se na zgodnu pjevačicu, jer je Sky još maloljetna te je fotografija mlade zvijezde, neprimjerena.

"Što se događa Katy, gdje je nestao tvoj dobar ukus", napisao joj je jedan od obožavatelja, dok joj je drugi poručio da se može sramiti jer je na fotografiji 17-godišnje dijete. Čak joj je i njezin prijatelj, poznati bloger Perez Hilton napisao da je pretjerala: "Ona ne može biti seksi još uvijek, nema ni osamnaest godina!" Inače, Sky je nedavno potpisala diskografski ugovor s jednom od najboljih izdavačkih kuća u SAD-u, a priča se i da će surađivati s Britney Spears.

Pročitajte više