Kerry McFadden postala prva kraljica džungle

IAKO je silikonska jetseterica Jordan bila glavni favorit za pobjedu u reality showu "I´m A Celebrity ... Get Me Out Of Here" nadmašila ju je televizijska voditeljica i bivša pjevačica grupe "Atomic Kitten".

23-godišnja Kerry već je prvih dana u džungli doživjela pravi šok kada je u svojoj vreći za spavanje pronašla zmiju, a teško je podnosila i odvojenost od svoje dvije kćeri i supruga Bryana iz grupe "Westlife". On je odmah stigao u Australiju da čestita ženi na pobjedi i izjavio novinarima da nakon dva tjedna pauze jedva čeka da ju odvede u krevet.

Pobjednica se proslavila kao pjevačica u "Atomskim mačkicama", a grupu je napustila za vrijeme najveće slave zbog trudnoće i udaje. Kasnije je postala uspješna TV voditeljica i sada prva žena koja je pobijedila u showu s poznatim engleskim ličnostima.

Jordan je izletjela iz džungle kada je ostalo još samo pet kandidata, a priča se da u tome ima prste i supruga Davida Beckhama. Victoria se strašno naljutila kada je prsata ljepotica pred kamerama najavila da će u svojoj autobiografiji jedno poglavlje posvetiti njenom mužu pa je povela veliku akciju među prijateljima i rodbinom da putem telefona glasaju protiv nje.

Kerry se u džungli nije razgolitila poput prsate jetseterice, ali mnogi se još sjećaju njenih golišavih slika u muškim magazinima na početku karijere.

Pročitajte više