Kim Kardashian dala naslutiti ime bebe i šokirala fanove: "Zar ćeš je nazvati po tome?"

Foto: Instagram

TREĆA beba Kim Kardashian i Kanyea Westa tek je došla na svijet, a već se našla u centru pozornosti. Fanovi nestrpljivo iščekuju informaciju o tome koje će ime dobiti slavno novorođenče. 

Dok je Kanye West priznao da mu ne pada na pamet ime za njihovu novorođenu kćerkicu, čini se da je Kim nedavno na društvenim mrežama objavila fotku s logom Louisa Vuittona, a sudeći prema komentarima neki su fanovi zaključili da je time dala naslutiti ime svoje bebe. 

"Zar će bebu nazvati Louis Vuitton?" iznenadili su se neki. 

 

"Čini mi se da će se beba zvati Elvie (kao L.V. u Louis Vuitton) ili jednostavno Vuitton", pretpostavila je jedna obožavateljica.

"Kim, nadala sam se da ćeš nazvati svoju kći Donda po Kanyeovoj mami", izrazila je svoju želju druga, dok je treća poručila: "Jedva čekam upoznati Louis."

"Vidim dosta prijedloga za Louis Vuitton ili Dondu... Mislim da se svi možemo složiti da će biti propuštena prilika ako dijete ne nazove Louis Vuitton", bio je još jedan od komentara.

Kim je već prije nekoliko dana objavila fotku kanta za smeće s logom Louisa Vuittona, a Kanye je poznat kao dugogodišnji obožavatelj brenda.

Obožavatelji diljem svijeta nestrpljivo čekaju vijesti o imenu najnovije Kardashianke, a mnogi pretpostavljaju da će dobiti neko neobično ime, sudeći po imenima njihove starije djece North i Sainta.

"Pazite kad nazove bebu Gardenia po svom parfemu", bila je jedna od ideja.

"Ako bebu ne nazove Wild West, ništa nema smisla", uslijedio je drugi.

Neki od ozbiljnijih prijedloga bili su Easton, Star, Icon i South, no neki su si fanovi dali oduška s idejama poput: Pijesak, Šljokice, Injekcije, Novac.

Tko je bio u pravu, preostaje nam da vidimo.  

Pročitajte više