Kojić na fotki s Milanom nosi dres Zvezdaša koji kaže da je rođen u srpskoj Dalmaciji

REGIJU su nemalo iznenadile zajedničke fotografije Igora Kojića i Milana Popovića koje Kojić postavlja na Instagram. Severinin bivši muž i Milan Popović, otac njezinog sina Aleksandra, sprijateljili su se nakon godina neprijateljstva, a Popović je nedavno bio na Kojićevom rođendanu gdje je doveo i malenog Aleksandra.

Igor je njihove zajedničke slike objavio na Instagramu, a na fotki s broda nosi dres Milana Borjana.

Milan Borjan je nogometaš Crvene zvezde koji je odrastao u Kanadi i misli da je Dalmacija srpska.

"Nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina", rekao je nogometaš jednom prilikom.

Igor i Popović se druže nakon godina neprijateljstva

Podsjetimo, Igor Kojić i Milan Popović postali su frendovi.

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su naprosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli!" napisao je Kojić u opisu objave na Instagramu.

Igor navodno dobio ikonu za poklon

Popović je za Index demantirao navode da je Kojiću za rođendan kupio automobil Audi A8, koji vrijedi oko pola milijuna eura.

"Informacija vam nije točna, ali me i ne čudi s obzirom na to da očito dolazi od Severininog lažljivog tima. Igor je od mene za rođendan dobio ikonu. Pozdrav", rekao je Milan Popović za Index.

"Severina je očito u strahu da će sada sve njene laži, manipulacije, utjecaj na institucije i ostale nezakonite radnje izaći na vidjelo i zbog toga pokušava diskreditirati svog bivšeg supruga", dodaje Milan.

Pročitajte više