Komičar se sprdao s princom Philipom nakon što je tijekom nastupa saznao da je umro

Screenshot: YouTube

KOMIČAR se našalio da je "prokleo" princa Philipa kad je čuo vijest o njegovoj smrti tijekom svog nastupa.

Lewis Spears iz Australije održavao je nastup u Melbourneu i našalio se kako je kraljevska obitelj nedavno bila u vijestima iz svih pogrešnih razloga kad je od publike saznao da je princ Philip preminuo.

23-godišnji komičar spomenuo je eksplozivni intervju Meghan Markle s Oprah Winfrey i usporedio članove kraljevske obitelji s likovima iz Disneyjevog animiranog filma Shrek. "Također, jeste li vidjeli princa Philipa? Ta pi*ka je stara 3000 godina", kazao je. "Poprilično sam siguran da je izumio rasizam."

I dok se dio publike smijao, netko je viknuo kako je princ Philip upravo umro. Tad je uzeo mobitel od nekoga iz publike i provjerio tu vijest, a zatim je nastavio sa šalama. "Moram reći... pomalo je zakasnio. Jesmo li sigurni da je umro danas? Pretpostavljam da je umro prije 10 godina i da ga na posebnim događajima izbacuju privezanog za konce."

"Ljudi ga gledaju i pomisle da je mrtav, a zatim netko iza njega vikne 'ne volim žene' i odmah svi pomisle da je dobro."

"Neko sam vrijeme razmišljao da je jedino što ga održava na životu snaga rasizma."

Britanski mediji pišu kako se dobro raspoložena publika smijala i pljeskala slušajući Lewisa koji se rugao princu iduće četiri minute. Reakcije na društvenim mrežama su bile podijeljene.

Pročitajte više