Koncert Halida Bešlića u Areni rasprodan!

ULAZNICE za nadolazeći spektakl Halida Bešlića rasprodane su! Prema posljednjim informacijama, od strane agencije Arnea, zagrebačka Arena popunjena je do posljednjeg mjesta. Još uvijek nisu potvrđena nagađanja hoće li se ići na drugi koncert, ali u slučaju da do toga i dođe, fanovi će biti na vrijeme obaviješteni, kaže dr. Tomislav Madžar iz agencije Arnea koji zajedno s diskografskom kućom Hit Records, i priprema ovaj spektakl.

Nakon što je na najposjećenijem portalu, Index.hr, prošli petak osvanula informacija o ograničenim količinama vip tribina te maloj količini preostalih ulaznica za parter, u dva dana je sve planulo.

Osim samog koncerta i scenografija će biti spektakularna


Popularnost Halida Bešlića u Hrvatskoj nikada nije bila upitna, tako da rasprodana Arena nimalo ne čudi. Halid je prepoznat i ovdje kao kvalitetan pjevač izuzetnog duha koji nikada nije, primjerice, isticiao mnoštvo humanitarnih projekata u kojima je sudjelovao. Rasprodana zagrebačka Arena, zdanje koje zaslužuje svako divljenje, samo je potvrda Halidove uspješnosti.

Kad je o scenografiji riječ, kao i sami koncert ona će biti spektakularna. Umjesto uobičajenog stagea, na pozornici će se naći baščaršija i stare bosanske kuće, a saznali smo i da će biti samo za ovaj koncert "upriličena" i rijeka Miljacka kako teče. Fanovi jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora zasigurno će biti oduševljeni i dirnuti u isto vrijeme.

Pročitajte više