Kozmetičarka ucijenila Beckhama seksi aferom

KOZMETIČARKA Dannielle Heath nekoliko puta je nazivala bogatog nogometaša tražeći lovu da ne otkrije njihovu navodnu vezu, a nakon što ju je on odbio raspričala se u tabloidima.

Pokupila je ogroman honorar za priču koja diže tiražu i ispričala sočne detalje o svom boravku u Beckhamovoj vili u Madridu prošle godine gdje je stigla na Victorijin poziv.

Davidova supruga upoznala je 22-godišnjakinju u svom kozmetičkom salonu u Engleskoj i pozvala je u Španjolsku da joj nabaci lažni preplanuli ten.

Kako je zbog svog tadašnjeg glazbenog posla morala otputovati, neoprezno je ostavila kozmetičarku s mužem, djecom, dadiljom i njegovom mamom.

Dannielle tvrdi da ju je Beckham ubrzo odveo u svoju sobu gdje je pristala samo na oralni seks, a drugi puta navodno ih je iznenadila njegova mama dok su se mazili.

Beckham je brzo demantirao njenu priču i sa suprugom dao službenu izjavu po kojoj "im je dosta osoba koje se žele obogatiti na njihov račun raznim lažima i cijelu stvar su predali svojim odvjetnicima".

Dodali su kako je cijela stvar samo uzbudila trudnu Victoriju koja čeka treće dijete.

Kada je bivša Davidova tajnica Rebecca Loos svojevremeno pokupila lovu otkrivši svoju navodnu seksi vezu sa šefom Beckhami su joj također zaprijetili tužbom, ali afera se još nije našla pred sudom pa mnogi misle da je slavni i bogati nogometaš ipak varao suprugu.

Javila se i Danniellina dobra prijateljica Kerry koja ju je opisala kao djevojku koja je uvijek željela lovu i slavu pa se nabacivala bogatašima i popularnim muškarcima, a nekog milijunaša je brzo odbacila nakon što joj je poklonio auto.

Iskoristila je Victorijinu naivnost za privlačenje pažnje. Iako ju je nazvala "prasicom" željela je što više ličiti na nju pa je od plavuše postala brineta poput Victorije.

Pročitajte više