Kraljevski stručnjak: Kralj Charles bi mogao oduzeti titule Harryju i Meghan

Foto: EPA

KRALJ Charles bi princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle mogao oduzeti kraljevske titule ako nastave štetiti imidžu kraljevske obitelji, tvrdi Tom Bower, kraljevski stručnjak i autor knjige Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora.

Bower tvrdi da kralj neće poštedjeti ni njihovu djecu nastave li s optužbama i negativnim pričama o kraljevskoj obitelji čije titule još uvijek koriste.

Kao što je ranije najavljeno, memoari princa Harryja pod imenom Rezerva izaći će u siječnju iduće godine, a par navodno snima i dokumentarac za Netflix, u kojemu bi mogli iznijeti još prljavštine iz kraljevskog života.

Kralj ih je, navodno, upozoravao

Bower tvrdi da je kralj pokušavao razgovarati sa sinom i snahom i upozoriti ih te im je zaprijetio da će biti izopćeni iz obitelji ako nastave s otkrivanjem obiteljskih tajni i klevetanjem kraljevske obitelji.

"Siguran sam da Harryjevi memoari sadrže puno negativnih stvari o Charlesu i Camilli", dodaje Bower.

Ipak, da bi se Harryju i Meghan oduzele titule vojvode i vojvotkinje Sussexa, mora se uključiti britanski parlament. Navodno je kraljica Elizabeta odbijala bilo kakvu ideju o ovakvoj kazni za Harryja i Meghan, ali novi kralj će, ako procijeni da je to potrebno, poduzeti sve da kazni sina i snahu.

 

Pročitajte više