Krenuo reality show Bar

PRVI INTERAKTIVNI reality show na našim prostorima započeo je u ponedjeljak. Posebnost je u tome da će u reality showu "Bar" moći sudjelovati i gledatelji koji, kad god to požele, mogu doći i uključiti se u show, dok će ga ostali moći pratiti na Novoj TV.

Bar se održava na zagrebačkoj Šalati u Papayi, u kojoj će se sljedećih 12 tjedana 12-ero natjecatelja boriti za glavnu nagradu od 999.999 kuna.

Kandidati između 21 i 34 godine žive i rade zajedno. Oni zajednički vode kafić otvoren za javnost, a žive u stanu od 120 kvadrata. Očekuje se da će morati rješavati razne probleme, među kojima su i dnevni zadaci koje će im organizirati "Bar manager".

Kandidata za show prijavilo se čak 4.500, a voditelji Monika Kravić i Marin Ivanović-Stoka predstavili su 12-ero natjecatelja Bara. Među odabranima su Damir, Darko, Edmond, Iva, Jadranka, Katarina-Lucija, Kruno, Martina, Petar, Roman, Željana i Željka.

Šest djevojaka i šest mladića otvorili su vrata svog novog mjesta posjetiteljima koji će moći doći k njima, popiti kavu, sok, pivu ili što već i tako upoznati svog favorita.

Kandidati će ispadati jednom tjedno, a posjetitelji će ih u Papayi moći upoznati od 16-01, te vikendom od 19-04 sata, gdje će se puštati himna Bara, koju su otpjevale pjevačice grupe Feminem.

Prvi dnevni zadatak bio je napraviti "ludi tulum" koji se treba održati u četvrtak, a do tada treba pozvati 40-oro ljudi, koje će stanari Bara sami sami morati "mobilizirati".

Detaljnije o showu možete pratiti na Internet stranicama Bara.

Pročitajte više