Monika Kravić ekskluzivno lice Siemensove limitirane serije mobitela

SIEMENS COM D. predstavio je ekskluzivno lice Siemensove limitirane serije SL65 Escada - Moniku Kravić.

Maja Boroša, Marketing&PR Manager Siemens COM D. uručila je u Escadinom dućanu Moniki Kravić Siemens SL65 Escada, istaknuvši da se radi o spoju vrhunske i prepoznatljive kvalitete Siemens mobitela kao i glamuroznog dizajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monika Kravić jako je sretna što je Siemens odabrao nju da bude ekskluzivno lice Siemens SL65 Escada. Oduševljena mlada voditeljica rekla je da će joj ovaj mobitel biti svakodnevni modni dodatak koji je pritom i funkcionalan.

Siemens SL65 Escada zanimljiv je spoj sportskog i glamuroznog stila. Traper i dijamanti, modni imperativ ove sezone, čine ovaj funkcional mobilni telefon vrhunskim modnim dodatkom. Siemens Limited Edition SL65 u traper izdanju sa pravim Swarovski kristalima zabavan je i privlačan, ali istovremeno i tehnički funkcionalan mobitel (integirana VGA kamera, display sa 65,000 boja i GPRS-om). Ovu limitiranu seriju mobitela, izrađenu u svega 7.000 primjeraka, krase tri dekorativna lanca napravljena od pravih bisera te Escadin znak napravljen od cirkona i srebra.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara