Kristen Stewart: U školi sam bila na glasu kao kuja

KRISTEN STEWART, 20-godišnja zvijezda sage o vampirima, kaže kako je u školi bila na glasu kao kuja. Tvrdi da je školski kolege nisu tako zvali zbog njenog karaktera, već su joj jednostavno bili zavidni na njenoj holivudskoj karijeri.

"Nikad se nisam mogla povezati sa djecom svoje dobi. Bili su zli prema meni i nisu mi davali šansu. Nikad nisam bila tip djevojke koja je hodala uokolo i pričala o glumi pa mi nisu ni pridavali previše pažnje dok netko nije vidio jedan film kojeg sam davno snimila. Pokušala sam smiriti pompu, ali već su me proglasili kujom", požalila se Kristen.

Poznata po ispadima

No, poznavajući njenu naglu narav i česte ispade, teško je povjerovati u Kristenine riječi o tome kako je bila pravo nevinašce, a njeni kolege iz školskih klupa svi od reda zločesti i zavidni klinci. Podsjetimo, nedavno je uvrijedila žrtve silovanja kad je maltretiranje paparazza usporedila s tim zločinom, a osim na fotografe okomila se i na fanove kojima je poručila nimalo damski: "Nađite si jebeni život i prestanite me fotografirati!".

Pročitajte više