"Kroz prorez za poštu virio je penis u erekciji...": Užasna iskustva dostavljača pizza

Screenshot: YouTube

DOSTAVLJAČI pizza nedavno su na Redditu pokrenuli raspravu o tom poslu, a ispostavilo se da se tijekom svog radnog vremena nagledaju svega. Mahom su se javljali dostavljači iz Amerike, gdje je taj posao veoma opasan, jer dostavljači nikad ne znaju tko će ih dočekati iza zatvorenih vrata stanova u sumnjivim kvartovima, motela i hotela.

Gole mušterije tako su učestala pojava, a neke dostavljače su napali, pretukli i opljačkali, piše Business Insider.

Golotinja je češća nego što se misli.

"Nikad nije ugodno kad se to dogodi, a u restoranu smo imali popis adresa na kojima se to češće događalo", ispričao je korisnik Key103.

Njegov kolega pod nadimkom simonfenix imao je mnogo gore iskustvo.

"U prorezu za poštu me dočekao penis u erekciji, a na njemu je bio post-it s natpisom "novac je ispod otirača, ovo je napojnica. Nazvao sam policiju, a voditelju smjene u restoranu problem je bio što nisam ostavio pizzu i uzeo novac. Kad sam ga vidio najprije sam se nasmijao, no onda se pomaknuo i shvatio sam da je pravi. Pomislio sam da bih ga mogao udariti kutijom od pizze, ali predomislio sam se", opisao je.

"Jesi li ti moj tata?"

"Bila sam dostavljačica pizze u Pizza Hutu, a trebala sam odnijeti četiri velike pizze u opasniji kvart, no tada nisam razmišljala o tome. Ispred kuće su me dočekala dva dečka, došla sam do njih i pogledala račun kako bih im naplatila, a tum me trenutku jedan udario šakom, a drugi oteo pizze. Opljačkali su me, a ja sam pri padu slomila nekoliko malih kostiju u stopalu. Posljedice - 18 mjeseci bolovanja, tri operacije noge jer mi je tijelo dvaput odbilo metalne usatke i gubitak 50 dolara", ispričala je look_ma_nohands.

"Pokucao sam na vrata, a oni su otvorili držeći pištolj koji je izgledao kao Colt 1911. Dva mala Latinosa su me zgrabila i povukla na pod. Pretukli su me, uzeli mi novac i prijetili da će ubiti mene i moju obitelj ako ikome išta kažem. Ubrzo je došla policija, jednom je to bio treći prekršaj pa je sad na doživotnoj robiji, a drugi je dobio pet godina", opisao je CodderBuddy.

Rupsipupis je ispričao kako mu je jednom otvorio dječačić i pitao ga je li on njegov tata.

"Od šoka i tuge nisam znao što mu odgovoriti, samo sam stajao u tišini", opisao je. 

Pročitajte više