Kum stigao na vjenčanje pa se iznenadio kad se pojavila njegova djevojka u vjenčanici

Screenshot: YouTube

40-GODIŠNJI muškarac po imenu Paul Schoproni godinama je pokušavao nagovoriti svoju djevojku Aleashe Pilawe iz Walesa da se uda za njega, no ona je to uporno odbijala. 

Ipak, nakon nekoliko godina veze Aleashe se predomislila i odlučila stupiti u brak s Paulom, a to mu je odlučila priopćiti na jedinstven način, piše Metro.

Naime, Aleashe je organizirala lažno vjenčanje za dvoje prijatelja, a Paul je bio uvjeren da je on kum. I dok su čekali da počne ceremonija, Aleashe je ušla u prostoriju odjevena u vjenčanicu te je otpjevala svoju omiljenu pjesmu dok se približavala Paulu. 

On je u prvih nekoliko trenutaka ostao zbunjen, no onda je shvatio o čemu je riječ te se nasmijao i zaplesao dok su ostali gosti pljeskali. 

Nakon što je završila pjesmu, Aleashe je kleknula ispred Paula i zaprosila ga, a on se našalio i pobjegao od nje nekoliko koraka, a potom se vratio i poljubio svoju buduću suprugu. 

"Posljednje dvije godine tražio je od mene da se vjenčamo oko 30 puta dnevno", rekla je Aleashe, objašnjavajući zašto se odlučila na ovakvo iznenađenje. "Uz to, već sam bila u braku dva puta i pomalo sam bila oklijevala sve to ponoviti", priznala je Aleashe. 

Pročitajte više