Kvazi-zvijezde stigle na selo, Svizac postao Gazda Farme

ČETRNAEST lica iz društvene kronike stiglo je u Moslavinu, gdje će, ovisno o glasovima gledatelja, ostati do 12 narednih tjedana, a prvi "uspjeh" ostvario je Alen Macinić, inače poznat po sudjelovanju u Big Brotheru. Imenovan je, naime, Gazdom Farme, no spisateljica Josipa Pavičić Yo brzo mu je dala do znanja da je zapravo ona šefica, prihvativši se kućanskih poslova.

Yo se dolaskom na farmu ozbiljno primila posla - oprala je suđe, skuhala kavu, stavila kvasac da se diže, zamijesila rezance, nahranila psa i proučila krušnu peć koja im je na raspolaganju. Za to vrijeme ostali su natjecatelji počeli puniti vreće slamom koje će im poslužiti kao madraci, Davorin Bogović se prihvatio cijepanja, Lupino vatre, a Alex je bježala od pijetla koji ju je "napao zbog crvene majice".

"Imam traume iz djetinjstva, jer mi je kod tete pijetao iščvokao cijelu guzu", objasnila je Alex zašto se toliko boji pijetlova. Natjecatelji su već pokazali neposluh prema Gazdi Maciniću, odbivši njegov prijedlog da sanitarne probleme riješe kopanjem septičke jame - Dvina bi u vrećicu, Alex u prirodu, a Stipe u rupu po mraku, no Gazda preporuča slamu i lopatu.

D.K., Nova TV
Foto: Nova TV

Pročitajte više