Kylie Minogue: Moje vjenčanje bilo bi pravi debakl!

KYLIE MINOGUE pobjegla bi i onda se udala, otkrila je novinarima. Pjevačica nikada nije sanjala o klasičnom vjenčanju, a kada bi se odlučila za udaju, učinila bi to potiho, na maloj, privatnoj ceremoniji. Misli kako je organiziranje velikih vjenčanje prava gnjavaža, osobito ako si slavan kao što je ona.

"Nikada nisam bila jedna od onih djevojaka koje maštaju o vjenčanju. Možda bih se i mogla natjerati da se počnem zanimati i uzbuđivati oko takvih stvari, no vjerojatno bih jednostavno pobjegla nekamo i obavila to", rekla je 42-godišnja pjevačica koja je u vezi s modelom Andresom Velencosom. Pjevačica dodaje kako bi njezino vjenčanje bilo pravi debakl zbog velike medijske pažnje koju bi izazvalo. Zbog toga bi organizirati takvo što bila prava muka. No, Kylie trenutno i ne razmišlja o svadbi.

"Shvaćam da ljude zanimaju takve stvari, ali kada me pitate kad ću se udati, ne mogu vam odgovoriti jer to jednostavno ne znam", kaže Australka te dodaje kako je za sada savršeno sretna i zadovoljna svojom vezom kakva je sada.

Pročitajte više