Kylie Minogue na tropskoj plaži usred Londona

AUSTRALKA na dužem privremenom radu u Engleskoj dobila je još jedan dobro plaćen posao za reklamiranje akcije avio kompanije British Airways.

Nakon što je nedavno proglašena za najseksi pjevačicu na svijetu pri čemu je sigurno pripomogla njena guza koju voli otkrivati na svojim nastupima, u British Airwaysu su odlučili kako je ona idealna osoba za promociju kataloga "Tropske plaže 2004".

Kako su teroristi, SARS i nedostatak love prilično smanjili odlazak engleskih turista na egzotična ljetovališta stručnjaci za marketing hvataju se za Kylie kao za slamku koja bi ih mogla spasiti.

U središtu Londona u Covent Gardenu napravljena je ogromna imitacija tropske plaže s pijeskom, lagunom, lažnim palmama, ležaljkama i barom na kojoj se popularna pjevačica izležavala pred fotoreporterima.

Izgleda da seksi Kylie ipak nije dovoljno iskorištena jer je nisu svukli u bikini kostim, već je pozirala u mini haljinici.

Reklamirju se putovanja na Barbados, Jamaicu, Bermude, Mauritius, pa čak i Tursku.

Katalog još nismo prelistali pa ne znamo da li se u njemu nude i naše predivne Jadranske plaže za što se trebala pobrinuti ministrica turizma koja misli da nam je dovoljno reklame nakon što su svi svjetski mediji zabilježili boravak Pape u Hrvatskoj.

Činjenica je da bi i neki najveći vjernici radije ljetovali s Kylie nego sa Svetim Ocem.

Pročitajte više