Kylie predstavila novu seriju donjeg rublja

SVESTRANA pop zvijezda, Kylie Minogue, jučer je u Melbourneu predstavila novu seriju donjeg rublja "Love Kylie", ali se ipak nije usudila prošetati po modnoj pisti u svojim čuvenim "vrućim hlačicama".

Promocija nove serije rublja koje je, uz pomoć svog stilista Williama Bakera, dizajnirala sama Kylie, održana je jučer (16. ožujka) u trgovini Myer u Melbourneu. Deseci fotografa došli se u nadi da će uslikati Kylie u donjem rublju, ali to je ipak ostala samo puka nada.

Naime, iako su brojne manekenke na promociji nosile pripijene gaćice u stilu "vrućih hlačica", po kojima je Kylie poznata, sama pjevačica po modnoj se pisti prošetala samo u pristojnoj haljini boje šampanjca protkanoj srebrnim nitima.

U novoj kolekciji donjeg rublja "Love Kylie" se, između ostalog, našao i seksi komplet od crne čipke, sa zlatnom vrpcom protkanom kroz grudnjak.

Okupljenim novinarima Kylie je rekla kako je "izuzetno ponosna" na najnoviju kolekciju.

"U početku nismo znali da li se orijentirati na rublje za tinejdžerke, žene u mojim godinama ili za žene preko 40 godina. No, s vremenom je sve leglo na svoje mjesto" - dodala je Kylie.

Nova kolekcija je već postala svjetski hit, naročito među muškom populacijom, koja očito želi svoje djevojke pomoću rublja "Love Kylie" učiniti što sličnijima australskoj seks-bombi.

"Neki dan sam bila u robnoj kući Selfridges. Kad sam prošla pored odjela "Love Kylie", vidjela sam puno muškaraca koji su razgledavali kolekciju" - rekla je Kylie kroz smijeh.

Pročitajte više