Bivši dečko Kylie Minogue završio na psihijatriji

PRIVLAČNI engleski maneken James Gooding preko dvije godine zabavljao se s australskom pjevačicom ali je veza na kraju pukla.

Kylie je svojevremeno čak najavila njihovo vjenčanje, a londonski šminker izjavio je tabloidima kako će ona i kao bakica u njihovoj kući nositi vruće hlačice kako bi se unucima hvalila svojom guzom.

Upravo ta čuvena guza dovela je Jamesa do nervnog sloma pa je završio u privatnoj klinici gdje liječe takve probleme.

Poznato je kako je bivši dečko Britney Spears Justin na ovogodišnjoj dodjeli engleskih glazbenih nagrada prilikom dueta s Kylie ščepao seksi pjevačicu za stražnjicu, a to se Goodingu nije nimalo svidjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na fešti nakon Britsa prišao je svojoj bivšoj dragoj i rekao joj da pravi budalu od sebe, a ona je hladnokrvno pozvala ogromnog tjelohranitelja i naredila mu da udalji njenog bivšeg dečka. Paparazzi su uhvatili te trenutke i njima drugi dan ispunili engleske tabloide što je povrijedilo ego macho manekena pa se počeo opijati.

Njegovi prijatelji ispričali su novinarima kako bi ona nakon njihovih prekida uvijek prva dotrčala do njega i njeno novo ponašanje potpuno ga je zaprepastilo. Shvatio je kako je sve gotovo i zapao u duboku depresiju. Oni su ga uspjeli nagovoriti da prestane piti i potraži pomoć psihijatra.

Kylie je u međuvremenu otputovala za Los Angelos gdje su je vidjeli za doručkom, ručkom i večerom sa zgodnim francuskim glumcem Olivierom Martinezom, a što se događalo noću može se samo pretpostaviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara