Kylie progovorila o prekidu sa svojim dečkom

MINIJATURNA australska seks bomba, Kylie Minogue, progovorila je o prekidu sa svojim dečkom, manekenom i fotografom Jamesom Goodingom. Njihova veza trajala je više od tri godine, a bila je obilježena stalnim prekidima i pomirenjima.

U razgovoru za britanski tabloid The Sun, Kylie je izjavila kako će joj James uvijek biti drag, te kako se nada da će unatoč svemu ostati dobri prijatelji.

Pop zvijezda je Goodingu poslala i najbolje želje za ozdravljenjem, nakon što se ovaj prijavio u privatnu kliniku "Farm Place"  u Surreyu zbog depresije.

"Bilo mi je jako žao kad sam čula da mu nije dobro. James je vrlo talentiran i ja mu želim sve najbolje u karijeri" - rekla je Kylie novinarima Suna.

Upitana o razlozima prekida njihove dugogodišnje veze, Kylie je odgovorila: "James i ja smo neko vrijeme bili zaista bliski, i, bar iz moje perspektive, vjerujem da smo se jako voljeli."

"Mislim da smo oboje uložili puno toga u vezu, ali nažalost, kao što se to već događa među parovima, udaljili smo se." - dodala je Kylie.

Pročitajte više