Justin Timberlake "osjetio" guzu Kylie Minogue

BEZ obzira na sve nominirane i nagrađene na jučerašnjoj dodjeli britanskih glazbenih nagrada, drugi dan svi mediji govore samo o jednom - guzi Kylie Minogue.

Justin Timberlake, bivši dečko Britney Spears, na dodjeli Brit nagrada s Kylie je izveo obradu pjesme "Rapture" grupe Blondie, a nije mogao odoliti ni čarima njezine guze pa ju je u žaru plesa jednostavno morao opipati.

Naravno, novinari su ga poslije dodjele dočekali salvom pitanja, a Justin im je rekao: "Čuo sam da su ljudi ovdje u Velikoj Britaniji opsjednuti njezinom guzom, a sad mi je jasno i zašto. Sad sam i ja opsjednut njome."

"Nisam je samo dotakao za guzu, osjetio sam ju." - objasnio je vidno impresionirani Timberlake, pa dodao: "Na skali od 1 do 10, ona je 58."

Nakon toga Justin je njenu sestricu Dannii odvezao u svoj "Mandarin Oriental hotel".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sobi koju je plaćao 3.000 funti na noć priredio je feštu na kojoj se našla i Kylie s nekoliko odabranih prijatelja, a "tajanstveni prijatelj" je otkrio kako su kasnije svi otišli ostavljajući Dannii i Justina da sami provedu noć.

Mlađa sestra Minogue nasmiješena je napustila hotel u 6 ujutro, a u devet Justin se iz njega odvezao na aerodrom kako bi se vratio u Ameriku.
 
Novinari žutog tiska i paparazzi na odlasku su mu poručili da opet navrati u London.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara