Kylie se ipak podvrgla estetskoj kirurgiji

IAKO je donedavno 34-godišnja pop zvijezda tvrdila kako, za razliku od mnogih drugih zvijezda showbusinessa, nikad nije posegnula za "čarima" estetske kirurgije, čini se da je istina ipak malo drugačija.

Dosad su novinari brojnih tabloida iznosili teorije o dugovječnosti ljepote Kylie Minogue u kojima se spominjalo ubrizgavanje kolagena u usne, injekcije Botoxa za izravnavanje bora, ali pjevačica je takve navode uredno demantirala.

Ipak, u nedavnom razgovoru za britanski časopis Glamour, Kylie je indirektno priznala da za dugotrajnost svog izgleda može zahvaliti estetskim kirurzima.

"Pričalo se da sam napravila sve moguće operacije, a ja za neke od njih nisam ni čula" - izjavila je Kylie za časopis Glamour, pa nastavila: "Sve što ću reći o toj temi je da pokušavam biti razumna i iskoristiti ono što mi je dostupno."

"Tajne ljepote se ne zovu bez razloga tajne. Naravno, to ne znači da sa svojim prijateljima ne pričam o tome što bi htjela napraviti na sebi." - dodala je Kylie.

Pjevačica je također demantirala glasine o provedenoj noći s američkom pop zvijezdom Justinom Timberlakeom, koje su pokrenute nakon što je Justin uhvatio Kylie za stražnjicu za vrijeme njihovog zajedničkog nastupa na dodjeli britanskih glazbenih nagrada - Brit Awards.

Pročitajte više