La Toya: Michael Jackson ubijen je zbog novca

UOČI godišnjice smrti kralja popa, svaki je član brojne obitelji Jackson dobio priliku da nekom od medija iznese svoju teoriju o tome kako je i zašto Michael umro. LaToya Jackson, Michaelova starija sestra, izjavila je u jednom televizijskom intervjuu da je njen brat ubijen jer je "mnogo više vrijedio mrtav, nego živ". Također je zatražila da se otkrije istina o smrti njenog brata, jer je "obitelj i obožavatelji zaslužuju znati".

 "Michael je ubijen zbog svojih hitova"

"Nikad nisam sumnjala da je Michael ubijen", rekla je LaToya i napomenula da se od prvog trena kad je čula da joj je brat mrtav, pitala "Tko je to učinio?" "Michael je ubijen zbog svojih hitova i oni su to znali, kao i to da je Michael mnogo, mnogo više vrijedio mrtav nego živ", tvrdi pjevačica. Ovu teoriju je iznijela nekoliko dana nakon što je časopis Billboard objavio da su nasljednici Michaela Jacksona zaradili oko milijardu dolara nakon njegove smrti na temelju autorskih prava.

Svijeće, baloni i golubice nisu dopušteni

"Osobno mislim da je to žestok udarac, ne samo Michaelu nego i cijeloj obitelji. To je potpuno nepošteno, pogrešno i nije riječ o nesretnom slučaju", uvjerena je LaToya koja će zajedno s obitelji sutra obilježiti godišnjicu smrti kralja popa. Groblje Los Angeles Forest Lawn potvrdilo je da će obožavatelji smjeti ostaviti cvijeće na vanjskoj terasi blizu Michaelovog groba, no baloni, svijeće i golubovi nisu dopušteni.

Pročitajte više